≡ Menu

Martingale

Bij deze methode zorg je ervoor dat je je inzet steeds verdubbelt nadat je hebt verloren, totdat je uiteindelijk wint. Wanneer je hebt gewonnen zal er altijd een winst zijn van 1 eenheid (of met welk bedrag je bent begonnen met inzetten).
Dit is een goede methode, maar er zijn alleen wel 2 nadelen. Ten eerste heb je erg veel geld nodig wanneer je vaak achter elkaar verliest bij het roulette spelen. Als je steeds je inzet moet verdubbelen, zal het niet lang duren voordat de inzet hoog op zal lopen. Het andere probleem is dat er een maximaal inzet limiet is opgelegd aan elke tafel en je hoeft maar 9 of 10 keer te verliezen om die grens te bereiken. Dus als je bedenkt dat je vele duizenden euro’s kunt verliezen terwijl je probeert om 5 euro te winnen, dan is het Martingale roulette systeem” gewoon niet handig om te gebruiken.

Sommige minder ervaren roulette spelers gokkers komen op het lumineuze idee om het Martingale systeem anders te spelen. Ze verdubbelen hun omzet maar 3 of 4 keer. Maar het slechte nieuws is dat met deze methode op lange termijn tot verlies zal lijden.

Zelf hebben we deze methode slechts één maal toegepast, het wondere toeval liet ons negen maal achter elkaar verliezen….. 😛