≡ Menu

De Super-Duper veilige methode

Dit is een zeer eenvoudig roulette systeem, hoewel het waarschijnlijk tegen alles ingaat wat je ooit hebt gelezen over weddenschappen.

Je zult alleen moeten inzetten op de kleuren rood en zwart. Als een van deze kleuren valt levert dit je geld op of geeft het je je inzet terug. In het volgende voorbeeld zullen we inzetten in euro’s, dit zou natuurlijk elk bedrag kunnen zijn dat je je kunt veroorloven, zolang het maar niet boven het limiet is van de speeltafel.

Alvorens over te gaan naar stap 1, kijk naar een paar spellen en begin pas met spelen als er drie keer GEEN rood is gedraaid achter elkaar. Je kunt natuurlijk ook dezelfde regel toepassen op zwart, maar voor het gemak zullen we rood aanhouden als kleur waar we op wedden bij roulette.

Stap 1. Plaats 1 euro inzet op rood. Als je wint moet je stoppen met spelen. Als je verliest ga je naar stap 2.

Stap 2. Plaats een inzet van 2 euro op rood en 1 euro op zwart. Als rood de winnaar is stop je en heb je gelijk gespeeld, dus ga terug naar stap 1 en begin opnieuw. Als zwart de winnaar is heb je maar de helft terug van je totale inzet, dus je zult verder moeten gaan naar stap 3.

Stap 3. Plaats een inzet van 4 euro op rood en 1 euro op zwart. Als rood de winnaar is heb je 1 euro winst over deze reeks games, dus stop met spelen. Als zwart de winnaar is verlies je 5 euro over deze reeks, dus ga door naar stap 4.

Stap 4. Plaats een inzet van 8 euro op rood en 1 euro op zwart. Als rood de winnaar is heb je 2 euro gewonnen over deze reeks, zodat je kunt stoppen met spelen. Als zwart de winnaar is verlies je 12 euro, dus zul je door moeten gaan naar stap 5.

Stap 5. Plaats een inzet van 16 euro op rood en 1 euro op zwart. Als rood de winnaar is heb je 3 euro gewonnen over deze reeks, zodat je kunt stoppen met spelen. Als zwart de winnaar is verlies je 27 euro, dus zul je door moeten gaan naar stap 6.

Stap 6. Plaats een inzet van 32 euro op rood en 1 euro op zwart. Als rood de winnaar is heb je 4 euro gewonnen over deze reeks, zodat je kunt stoppen met spelen. Als zwart de winnaar is verlies je 58 euro, dus zul je door moeten gaan naar stap 6.

Stap 7. Plaats een inzet van 64 euro op rood en 1 euro op zwart. Als rood de winnaar is heb je 5 euro winst in deze reeks, zodat je kunt stoppen met spelen. Als zwart de winnaar is verlies je 133 euro over deze reeks en zul je je helaas moeten neerleggen bij dit verlies. Er is 10 keer zwart gedraaid. Dit is zeer onwaarschijnlijk, maar wel een mogelijk bij (online) roulette.

Voetnoot: Als er 0 of 00 tot wordt gedraaid tijdens de reeks waarin je speelt, doe dan alsof het de zwarte is die wint voor je volgende weddenschap op rood en verdubbel je volgende inzet op zwart om het verlies van het vorige spel terug te verdienen.

Het doel:

Het doel van spelen op deze manier bij online roulette is om rood slechts 1 van de 10 keer te laten winnen. Vergeet niet dat je niet mag beginnen met spelen totdat er 3 keer achter elkaar geen rood is gedraaid. Zo heb je nog 7 keer kans op rood.

Hier is een winst- en verliesrekening voor elke stap als je de regels hierboven hebt gevolgd. Je kunt zien dat, behalve bij stap 2, je altijd winst zult maken als rood wint tijdens de reeks spellen. Bedenk ook dat je natuurlijk met meer dan 1 euro kunt beginnen.

Stap 1. Winst: 1 euro
Stap 2. Gelijk spel
Stap 3. Winst: euro
Stap 4. Winst: 2 euro
Stap 5. Winst: 3 euro
Stap 6. Winst: 4 euro
Stap 7. Winst: 5 euro

Veel succes bij het spelen van dit Super-Duper System!